Новини Бюро

Адвокати бюро продовжують захист групи компаній Wnet від кримінального переслідування зі сторони СБУ

Адвокати бюро і надалі відстоюватимуть та захищатимуть клієнтів та вважають практику призначення винних та причетних "наперед" до одержання обвинувального вироку суду неприйнятною та такою, що порушує один основоположних базисних принципів будь-якого цивілізованого суспільства - презумпції невинуватості.

Днями, СБУ вчергове допустила витік інформації про свої досягнення у викритті “державних зрадників” та “фінансистів терористів”.

Ними, як це часто зараз трапляється, виявились звичайні підприємці з Києва, котрі починаючи з 2014 року допомагали волонтерам та армії.

Нажаль, українські ЗМІ, не перевіряючи цю інформацію, опублікували заготовлений “прес-реліз”, а дехто його й передрукував:

https://www.pravda.com.ua/news/2020/04/23/7249099/

https://ck.areas.news/u-krimu-oruduie-rosijskij-holding-shpigun-sbu/

Позиція групи компаній Wnet не забарилась, була чіткою та зрозумілою – керівництво відкинуло ці звинувачення, як необгрунтовані та безпідставні:

https://ubr.ua/market/telecom/kak-sbu-pochti-pojmala-internet-shpiona-hlava-wnet-ozvuchil-svoju-versiju-sobytij-3892363

https://nv.ua/ukr/biz/tech/wnet-zayavlyaye-shcho-ne-maye-vidnoshennya-do-yunayted-telekom-50084730.html

Адвокати бюро і надалі відстоюватимуть та захищатимуть клієнтів та вважають практику призначення винних та причетних “наперед”, тобто,  до одержання обвинувального вироку суду, неприйнятною та такою, що грубо порушує один основоположних базисних принципів будь-якого цивілізованого суспільства – презумпції невинуватості.