Новини Бюро

Команда Бюро відновила право власності не зважаючи на свавілля органу досудового розслідування

Адвокатами Бюро «Збіглей та партнери» в котрий раз забезпечено захист власності та відновлено право вільного користування та розпорядження майном у справі, що пов’язана із розтратою державного майна.

За час розгляду апеляційної скарги, вдалося підтвердити факти, що у слідства відсутні будь-які  об’єктивні дані, які б підтверджували, що земельна ділянки була знаряддям вчинення кримінального правопорушення за час здійснення досудового розслідування тривалістю понад 3 роки.

При накладенні арешту на вказане майно, фактично умисно порушені вимоги основного Закону органом досудового розслідування разом за погодженням прокуратури, а слідчим суддею не дотримана процедура судового контролю.

Завдяки обраній стратегії захисту під керівництвом Керуючого Бюро Збіглей Ігорем, досягнута кінцева мета – відновлено право власності на земельну ділянку понад 5 га, на яку з черговістю раз в рік, накладався арешт (справа № 761/4245/19).

Комплексно проявлена компетенція в різних за своєю суттю галузях права під час кримінального переслідування впевненно  дала змогу ствердити факт того, що майно не має жодного відношення до  будь – яких кримінально протиправних дій.

В свою чергу використання презумпції правочину дозволило вчасно зупинити дії органу досудового розслідування, щодо заборони вчинення будь – яких дій власнику майна.

Детальніше за посилання:

https://verdictum.ligazakon.net/document/81201570?q=%22761~2F4245~2F19%22