Новини Бюро

Командою адвокатського бюро одержано виправдувальний вирок клієнту

Ми переконані, що підготовка до судового процесу та захисту клієнта дуже відповідальна робота, котру потрібно починати з перших дій та допиту у якості свідка на етапі досудового розслідування...

Командою адвокатського бюро (www.zbihlei.com) одержано виправдувальний вирок щодо нашого клієнта – колишнього посадовця Міністерства оборони України.

Понад 5 років тривало досудове слідство та розгляд справи у суді.

За версією Головної військової прокуратури, що здійснювала досудове розслідування та прокурорів Офісу Генерального прокурора, котрі підтримували державне обвинувачення у суді, наш клієнт зловживаючи своїми повноваженнями, завдав збитків Державі у вигляді надмірної сплати ПДВ під час здійснення міністерством державних закупівель бронежилетів та касок захисних у 2014році на суму понад 15 млн. гривень.

22.03.2021 року вироком Солом’янського районного суду міста Києва клієнта визнано невинуватим!

Як наслідок маємо ще один виправдувальний вирок в доробку адвокатів нашої команди.

Захист у справі здійснювали адвокат Збіглей Ігор та адвокат Ольшевський Ігор.

Досвід команди адвокатського бюро підтверджує, що потрібно закладати таку основу ще на початку захисту клієнта та завжди бути послідовним в своїх діях.

За таким принципом і будується робота  #Zbihleiteam .

 

Ми переконані, що підготовка до судового процесу та захисту клієнта дуже відповідальна робота, котру потрібно починати з перших дій та допиту у якості свідка на етапі досудового слідства, адже, позитивну оцінку на іспиті не можливо отримати, якщо ти не знаєш предмету та не готовий до нього.

Не зупиняємось на досягнутому та продовжуємо захищати права та інтереси кожного з наших клієнтів!